Najbolje Turističke Usluge

Eco City Tour

Šibenik

Recenzije | Ocjene

No Title

2. lipnja 2023.

This was a fabulous and most informative tour. I would highly recommend it.

Lynne and Chuck

No Title

29. svibnja 2023.

Nama se jako svidjelo .

Silvia Simic

Priuštite si pustolovinu

Lokacija

Gat Krke

Radno vrijeme

PONEDJELJAK – PETAK 08:00 – 20:00
SUBOTA – NEDJELJA 10:00 – 14:00

Društvene mreže

Za najbolje turističko iskustvo u Šibeniku

Naše usluge vam omogućuju fleksibilnost i prostor kako bi svoje vrijeme i odmor iskoristili na najbolji način. 

sibenik-tvrđava
Tvrđava

Šibenik ima nekoliko tvrđava koje su služile kao obrambeni sustav u prošlosti, a jedna od najpoznatijih je svakako Tvrđava sv. Nikole, smještena na ulazu u kanal sv. Ante, koji vodi do luke Šibenik. Zanimljivost o ovoj tvrđavi je da je jedna od najbolje očuvanih primjera renesansne fortifikacije na Jadranu, te je zbog toga postala popularna destinacija za turiste i posjetitelje koji žele istražiti bogatu povijest ovog područja.

Šubićevac
Šubićevac

Šubićevac je kvart u Šibeniku koji se nalazi izvan gradskih zidina, a ime je dobio po šibenskoj plemićkoj obitelji Šubić. Kvart u kojem se nalazi stadion Nogometnog kluba Šibenik.

Solaris
Solaris

Solaris je turističko naselje smješteno nedaleko od Šibenika, a jedna od zanimljivosti vezana uz ovo mjesto je da se tu nalazi prvi hrvatski vodeni park - "Aquapark Dalmatia". Vodeni park se sastoji od mnoštva atrakcija poput tobogana, bazena s valovima, slapova, vodenih tunela i drugih zanimljivih vodenih igrališta. Ovaj vodeni park je jedna od najpopularnijih atrakcija za obitelji s djecom, ali i za sve ljubitelje zabave na vodi. Uz Aquapark, Solaris nudi i mnoštvo drugih zabavnih i sportskih aktivnosti, od igrališta za golf do sportova na plaži i mnogih drugih atrakcija.

Šibenik
Stari grad

Stari Grad u Šibeniku predstavlja povijesnu jezgru grada, a njegova povijest seže sve do 1066. godine kada je osnovan. Starogradski labirint uskih ulica, kamenih kuća i prekrasnih trgova nudi prekrasan doživljaj za sve ljubitelje povijesti i arhitekture. Tu se nalaze i brojne znamenitosti, uključujući Katedralu sv. Jakova koja je pod zaštitom UNESCO-a, te brojni muzeji, galerije i crkve. U Stari Grad se može doći pješice, a parkiranje je dostupno na obližnjem parkiralištu.

Krka 3
KRKA

Slapovi Krke su prirodna oaza smještena u Nacionalnom parku Krka, koja se sastoji od niza slapova, jezera i kanjona koji pružaju nevjerojatan pogled i mogućnost za aktivnosti poput plivanja, šetnje prirodom i fotografiranja.

kornati
Kornati

Kornati su smješteni u srednjoj Dalmaciji, na Jadranu, između otoka Dugog otoka, Žirja i grada Šibenika. Arhipelag se proteže na površini od oko 300 km², a veći dio teritorija čini Nacionalni park Kornati. Kornati su arhipelag od 140 otočića i otoka koji se protežu na površini od oko 320 km², sa nevjerojatnim krajolikom, kristalno čistim morem i mnogim skrivenim uvalama i plažama.

4.5/5
" I had great time with travel agency! Cozy trip and best travel service so far! "
Denise Griffin
IBIZA, 2018
5/5
" I had great time with travel agency! Cozy trip and best travel service so far! "
Jeff Douglas
IBIZA, 2018
4.5/5
" I had great time with travel agency! Cozy trip and best travel service so far! "
Kelly Bezos
IBIZA, 2018
F.A.Q.

Popularna pitanja

Na koji način mogu rezervirati vašu uslugu?

Uslugu možete rezervirati putem naše internet stranice kada odaberete željenu uslugu, možete nam poslati upit putem kontakt forme, možete nas nazvati na mobitel.

Kada se plaća vaša usluga?

Naša usluga se plaća unaprijed. Najkasnije 1 dan od dana narudžbe.

Što ako platim, a nema mjesta za moju rezervaciju.

U tom slučaju predložit ćemo vam novi termin, a ako vam ne odgovara vratit ćemo vam novac.

Što je sve ukljulčeno u vašu uslugu?

Sve detalje oko naših usluga naći ćete na ovoj stranici, a ako postoji neki upit za koji ne možete nači odgovor tada nam pošaljite email na našu mail adresu info@vestontravel.hr